Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Imenovanje novih odgovornih osoba ustanove u sustavu AAI@EduHr, imenovanje novog predstavnika u Vijeću AAI@EduHr te odjavljivanje osoba koje više nisu na tim dužnostima obavlja se pisanim putem. Za tu svrhu potrebno je ispuniti odgovarajući papirnati obrazac Zahtjeva za stjecanje ili promjenu statusa članice u sustavu AAI@EduHr ili partnera u sustavu AAI@EduHr. U obrascu se navode samo nove izmjene u popisu odgovornih osoba i predstavnika u Vijeću - nije potrebno navoditi osobe koje i dalje ostaju na dužnosti. Pravilno ispunjen i ovjeren obrazac treba potom dostaviti na našu adresu.

Važne napomene:

  • Odgovorne osobe ustanove u sustavu AAI@EduHr definirane 27. člankom pravilnika nisu isto što i kontakt-osobe za podršku korisnicima ustanove izlistane na stranici s popisom matičnih ustanova. Te kontakte je moguće ažurirati tako da klikom na imena kontakt-osoba s popisa otvorimo stranicu s detaljnijim prikazom kontaktnih podataka i na njoj pronađemo poveznicu na sučelje za administraciju tih podataka.
  • Tijekom godišnjeg certificiranja matičnih ustanova u sustavu AAI@EduHr, na email adrese odgovornih osoba prijavljene u gore spomenutom obrascu stići će email za potvrdu podataka. Taj email sadrži poveznicu (URL) na koju je potrebno kliknuti da bi se potvrdila točnost kontaktnih podataka odgovorne osobe ustanove u sustavu AAI@EduHr. Norma "Imenovani predstavnici" pri certificiranju matičnih ustanova ne može biti ispunjena ako imenovana odgovorna osoba nije kliknula na spomenutu poveznicu.

Na ovoj poveznici, uz prethodnu autentikaciju, nalazi se popis aktualnih odgovornih osoba ustanove u sustavu AAI@EduHr te predstavnika u Vijeću AAI@EduHr.

  • No labels