Sustav za webinare dostupan je:


Prijava u sustav za webinare

Slika: Prijava u sustav za webinare


Korisnik se u sustav prijavljuje pomoću elektroničkoga identiteta u sustavu AAI@EduHr.


Slika: Prijava pomoću elektroničkoga identiteta u sustavu AAI@EduHr


Elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr imaju svi članovi akademske zajednice, a dobiva se u matičnoj ustanovi.

U sustav za webinare prijavljuje se preko sustava SSO (Single Sign-On). Taj način jedinstvene autentikacije korisnika omogućava sigurniju i jednostavniju uporabu elektroničkoga identiteta u sustavu AAI@EduHr.

Korisnik je odmah prijavljen na sve aplikacije koje su do sada implementirale tu uslugu (npr. sustav Merlin), a zahtijevaju prijavu pomoću elektroničkoga identiteta u sustavu AAI@EduHr. Detaljan popis web aplikacija koje koriste sustav jedinstvene autentikacije korisnika.

Centar za e-učenje može prema potrebi otvoriti lokalne korisničke račune i osobama koje nisu članovi akademske zajednice.

Na naslovnici sustava za webinare korisnicima je dostupna i informacija o trenutačnom broju iskorištenih licenci. Srce raspolaže s 52 licence koje su dostupne korisnicima sustava za webinare.

Korisnik može pristupiti sustavu izravnim upisivanjem URL-adrese sobe u internetski preglednik. U tom se slučaju korisnik prijavljuje u sustav upisivanjem korisničkoga imena i lozinke, ili kao gost, ako je dopuštena prijava gostiju. Nakon prijave korisnik pristupa sučelju aplikacije za pregled i upravljanje virtualnim sobama.Prethodna stranica

Sljedeća stranica

  • No labels